Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.12.2014 13:15 - Айфони,айпади,айряни.Ай сиктир !
Автор: booom Категория: Забавление   
Прочетен: 1639 Коментари: 0 Гласове:
2



 Разходка в парка с приятел и кучето ти.Не!  Разходка в mall-a, със себе си и айфона ти...Живот зад тъчскрийна.Виртуална псевдо-реалност,обещаваща безполезно време в най-малко два часа.За повече,ще трябва резервна батерия.Отскачане  от едно тагване в друго.Харесване на selfi-тa ,в чийто бекграунд можеш да видиш праните гащи на някоя баба,мръсни огледала и дори купища чинии за миене в кухненска мивка.“Арт“ ми било това!  Високоморални статуси от нискоморални персони.Евтини принципи и скъпи дамски чанти.Показана сексуалност и скрита индивидуалност.Социализация,еми к‘фо?!Толкова много шумящи хора наоколо.Викащи  (ай)деца,истеричните им  (ай)майки ,придружавани от самовлюбените им (ай) съпрузи,влюбени (ай) двойки…Всеки търси wi-fi мрежа,за да си намери Аз-а.А Аз-а го няма.Скрил се е в някой memory stickи хич не му е до други АЗ-ове в пространството.Зависимост.Айпадът те обсебва от заредени чалга мелодии.Фалшивите тонове заглушават виковете на някакви хора.Извиванията на поредната пайнер,май (не) принцеса  провокират, недоубитите от простотия, мозъчни клетки.Слушалките са се впили,подобно пиявици в ушните миди и бълват елементарно, написани текстове. Модернизация, еми к‘фо?

Пресъхващо гърло.От социално-модернистични (ай) вдъхновения.Имаш нужда от напитка.Ама и тя да я „ай“,че да не слезнеш от захарния пиедестал на захаросаните си идеали.Нетърпеливо разбиваш  бациликус булгарикус в дясната си ръка.Лявата е за разовори,чатове и непотребни приложения.  Айрян! Ама без баница,че е мазна от лицемерието на обкръжението ти.Солено-кисела жилка в този,така сладък ден.Потънал в омаята на технологичното, не разбираш кога ескалаторът теомотава в стълбовидната си структура.Писък от разхвърчащи се в пространството „ай“ придобивки. Падаш ,подобно на батерия,прекарала последния си половин час в нета.Токчета се засуетяват около безащитната ти особа.Две анаболни ръце те вдигат от стъкления под и понечват да те сложат да седнеш на диванче.

„Неее!“

Ехо повтаря,баритонно плътен глас.Охраната.Поглежда те с отвръщение и явна ирония.Гаден поглед.Поглеждаш се и ти.Черното палто  е олято в айрян.Млечно бели капки се търулват от копчетата му...Буташ се в тълпата обезумяло.По-скоро да излезнеш от това абсурдно измерение.Не го искаш това общество ! Не ги искаш тези изкуствени Ай-ове.

„Ай сиктир !“

-последното,което mall-a чу ,преди плъзгащите му врати да се затворят...



Тагове:   iPhone,   Mall,   net,


Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: booom
Категория: Забавление
Прочетен: 217741
Постинги: 115
Коментари: 26
Гласове: 99
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930