Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.05.2013 13:32 - Ще вечеряш ли ... ?
Автор: booom Категория: Изкуство   
Прочетен: 1027 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 06.05.2013 13:33



Отново ще пропуснем вечерята,нали?Не сме закусвали,а на обяд никой не ни е канил.Всъщност,откога не сме яли нищо?Чакай,онзи ден изядохме една бисквита и изпихме чаша вода.Това е напълно достатъчно.Все пак трябва да изглеждаме добре...
  Огледалото вече ни намрази.Показваме му само изхвръкнали кокали и хлътнали бузи.Дрехите ни стоят като торби,и вместо шик,изглеждаме смешно в тях.Косите ни окапаха от предизвиканото повръщане,а кожите ни се изсушиха като рибена люспа.Нямаме и нормален тен,а само някакво подобие на такъв.Толкова сме невзрачни,че околните започнаха да ни избягват.Само близките ни се чудят каква болест сполетя децата им,та се превърнаха в сенки.
  Настроения нямаме-изцяло пасивни сме към всичко случващо се.Някогашните ни интереси се изпариха заедно с пускането на водата в тоалентната след изядената храна.Гаджетата ни търпяха до време.Сега ги е гнус от нас."Големите" приятели -и те ни обърнаха гръб,виждайки колко безлични сме.Бяхме сериозно болни,а всички стояха настрана от нас.Самите ние не можехме да се понасяме такива - вманиачени до припадък в измислените си идеали.
  Спряхме и филми да гледаме,да четем.Единственото,което бе способно да ангажира вниманието ни,бе някое "страшно" модно ревю или книга как да отслабнем по-бързо.
   В училище и в университета започнаха да ни гледат пренебрежително заради ниските оценки,които изкарвахме,тъй като мозъкът ни бе блокирал и не можехме да мислим.
    Бяхме гладни от няколко години.Или бяхме луди от толкова.Гладувахме умишлено.Станахме потенциални мъртъвци.Влачехме се из улиците,загубихме подвижността си.В началото спортувахме,но вече нямахме сили за това.Скоро вече никой не искаше да знае за нас.Не ни говореха,не ни съжаляваха,не ни търсеха...Сякаш ни нямаше.Отблъснахме всички,които можеха да ни помогнат и сами стигнахме това дъно.И заради какво?Така и не можехме да си отговорим-толкова бяхме глупави!
    Едно време,когато започнахме тази гладна война,знаехме,че искаме да бъдем красиви.Сега не знаем нищо,защото се отвращаваме от образа в огледалото.Какво направихме?Умираме бавно...от глад.И не можем вече да спрем.Не можем да се върнем към предишния си начин на живот,защото не го помним.А и няма кой да ни го припомни.Просто си отиваме бавно,убити от стрелите на булимията...



Тагове:   огледало,   вечеря,   диета,   Ревю,


Гласувай:
1


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: booom
Категория: Забавление
Прочетен: 216610
Постинги: 115
Коментари: 26
Гласове: 99
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031